Behandelingen

In mijn salon kan er gekozen worden voor verschillende behandelingen, van huidverbetering tot een mooie set wimperextensions.                                         De gezichtsbehandelingen worden op het huidtype afgestemd. Kiest u voor huidverbetering? Dan raad ik u altijd aan om dit in kuurverband te doen voor een optimaal resultaat. Ieder huidprobleem kan aangepakt worden!

Hydropeptide gezichtsbehandelingen

Introductie behandeling 45 min. (2 peelings + crèmemasker )

Tijdens een introductie behandeling maakt u kennis met de Hydropeptide producten. De huid word dubbel gereinigd en daarna volgt er een toner. Om de huid dieper te reinigen word er gebruik gemaakt van kristallen waar vervolgens een peeling op word gezet. Dit wordt na de inwerktijd verwijderd met warme kompressen. Daarna word er een serum op de huid gebracht gevolgd door een masker. Daarop een aansluitende verzorging voor uw huidtype. Aan deze behandeling zijn ook deelbehandelingen toe te voegen. Ook zal er een oogpatch worden aangebracht. Na het verwijderen van het masker volgt er nogmaals een serum en wordt er een dag/nacht verzorging aangebracht. Afsluitend volgt er een SPF.

Sensitive treatment 60 min. (2 peelings + crèmemasker)

Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige/rode huid. De huid word dubbel gereinigd met zachte producten. Hierna volgt de blueberry peel. De mildste peeling die ook geschikt is voor een huid met couperose. Na de peeling word de huid in balans gebracht d.m.v een toner. Hierna volgt het soothing serum om de huid te kalmeren. Als het serum is ingetrokken wordt de soothing balm aangebracht waar ook mee gemasseerd wordt. Er wordt een masker aangebracht wat op de huid wordt afgestemd. Als de huid het aan kan wordt er over het masker nog een peeling gezet. De behandeling wordt afgesloten met een serum, oogcrème, dag/nachtverzorging passend bij het huidtype en een SPF.

Costumized facial treatment 60 min. (2 peelings + crèmemasker)

Een behandeling speciaal op jouw huid afgestemd! De huid wordt gereinigd d.m.v een dubbele reiniging. Vervolgens worden er een kristallen gebruikt die op de huid zijn afgestemd. Over de kristallen wordt de peeling gezet. Na de peeling wordt de huid geneutraliseerd door een toner. Na de toner volgt er een oogcrème en een serum. Hierna wordt er gemasseerd met de soothing balm, deze balm blijft op de huid en eroverheen word een masker aangebracht. Na het masker worden de poriën diep nagereinigd met de toner. Daarna volgt een serum en wordt de behandeling afgesloten met een oogcrème, dag/nachtverzorging en een SPF.

Detox facial 60 min. (2 peelings + crèmemasker)

Reinigende behandeling voor de wat vettere naar acne neigende huid. Dubbele reiniging speciaal voor de onzuivere huid. Gevolgd door een peeling met kristallen. Wanneer er sprake is van actieve acne zullen er geen kristallen gebruikt worden en wordt alleen peel 2 aangebracht. Na het verwijderen van de peeling wordt er een serum aangebracht en een oogcrème. Daarna wordt er gemasseerd met de soothing balm. Vervolgens wordt het detox masker (klei) aangebracht. Het masker wordt verwijderd met warme kompressen en de Hydra Flora Essence wordt op de huid aangebracht om het poriën beeld te verfijnen en probiotica in de huid te brengen. Daarna volgt het serum, de dag/nachtverzorging en de SPF.

Intense refresh facial treatment 60 min. (2 peelings + polypeptide masker)

De huid wordt dubbel gereinigd en daarna volgt er een toner. Als eerste worden er kristallen op de huid aangebracht. De 5x powerpeel wordt daarna op de huid aangebracht. Dit is de meest intense peeling. Wanneer de peeling goed zijn werking heeft gedaan wordt het afgenomen met warme kompressen en er volgt een toner om de huid weer in balans te brengen. Hierna volgt er een op de huid afgestemd serum met een oogcrème. Om de huid weer wat te kalmeren wordt er gemasseerd met de soothing balm. De huid wordt na de massage ontvet met een toner en er volgt een serum en een oogcrème. Ook wordt er een Polypeptide vliesmasker aangebracht. Na het vliesmasker wordt de behandeling afgesloten met een serum, oogcrème, dag/nachtverzorging en een SPF.

Ultimate intense refresh facial treatment 90 min. (3 peelings, crèmemasker + polypeptide masker)

De eerste stap is een dubbele reiniging, om de poriën weer te sluiten volgt er een toner. Hierna worden de kristallen aangebracht. Gevolgd door de 5x powerpeel. De peeling wordt afgenomen met warme kompressen. Om de huid weer in balans te brengen wordt er een toner aangebracht. Hierna volgt er een crèmemasker waar nog een peeling overheen wordt gezet. Wanneer deze peeling weer is verwijdert volgt het vliesmasker, onder het vliesmasker wordt een serum en oogcrème aangebracht. Na het verwijderen van het vliesmasker volgt er nogmaals een serum en een oogcrème. De behandeling wordt afgesloten met een dag/nachtverzorging en een SPF.

Ultimate intense refresh facial, neck & decolleté treatment 90 min. (3 peelings, crèmemasker + polypeptide masker gelaat en hals)

De eerste stap is een dubbele reiniging, om de poriën weer te sluiten volgt er een toner. Vervolgens worden er kristallen op de huid aangebracht. Gevolgd door de 5x powerpeel. De peeling wordt afgenomen met warme kompressen. Om de huid weer in balans te brengen wordt er een toner aangebracht. Hierna volgt er een crèmemasker waar nog een peeling overheen wordt gezet. Hierna volgt er een vliesmasker wat ook op het nek en decolleté gedeelte wordt aangebracht. Onder het vliesmasker wordt een serum en oogcrème aangebracht. Na het verwijderen van het vliesmasker volgt er nogmaals een serum en een oogcrème. De behandeling wordt afgesloten met een dag/nachtverzorging en een SPF.

S+ Summecosmetics behandelingen

S+ Summecosmetics quick facial

30 minuten durende verfrissende gezichtsbehandeling. De producten worden op uw huidtype aangepast.
Aan deze behandeling kunnen ook deelbehandelingen worden toegevoegd.

S+ Summecosmetics costum facial

75 minuten durende gezichtsbehandeling van S+ Summecosmetics. De producten worden op uw huidtype afgestemd. Inclusief epileren en verwijderen onzuiverheden.

Wimpers & wenkbrauwen

- Lashlift met of zonder verven

- Wenkbrauwen epileren

- Wimpers/wenkbrauwen verven

 

Deelbehandelingen

- Harsen bovenlip en/ of kin

- Epileren

- verven wimpers en/ of wenkbrauwen