Behandelingen

In mijn salon kan er gekozen worden voor verschillende behandelingen, van huidverbetering tot een mooie wimperlift of strakke wenkbrauwen.       

De gezichtsbehandelingen worden op het huidtype afgestemd. Kiest u voor huidverbetering? Dan raad ik u altijd aan om dit in kuurverband te doen voor een optimaal resultaat. Ieder huidprobleem kan aangepakt worden!

Hydropeptide gezichtsbehandelingen

Introductie behandeling 45 min. (2 peelings + crèmemasker )

Tijdens een introductie behandeling maakt u kennis met de Hydropeptide producten. De huid word dubbel gereinigd en daarna volgt er een toner. Om de huid dieper te reinigen word er gebruik gemaakt van kristallen waar vervolgens een peeling op word gezet. Dit wordt na de inwerktijd verwijderd met warme kompressen. Daarna word er een serum op de huid gebracht gevolgd door een masker. Daarop een aansluitende verzorging voor uw huidtype. Aan deze behandeling zijn ook deelbehandelingen toe te voegen. Ook zal er een oogpatch worden aangebracht. Na het verwijderen van het masker volgt er nogmaals een serum en wordt er een dag/nacht verzorging aangebracht. Afsluitend volgt er een SPF.

Costumized facial treatment 60 min. (2 peelings + crèmemasker)

Een behandeling speciaal op jouw huid afgestemd! De huid wordt gereinigd d.m.v een dubbele reiniging. Vervolgens worden er een kristallen gebruikt die op de huid zijn afgestemd. Over de kristallen wordt de peeling gezet. Na de peeling wordt de huid geneutraliseerd door een toner. Na de toner volgt er een oogcrème en een serum. Hierna wordt er gemasseerd met de soothing balm, deze balm blijft op de huid en eroverheen word een masker aangebracht. Na het masker worden de poriën diep nagereinigd met de toner. Daarna volgt een serum en wordt de behandeling afgesloten met een oogcrème, dag/nachtverzorging en een SPF.

Intense refresh facial treatment 90 min. (3 peelings + polypeptide masker)

De eerste stap is een dubbele reiniging, om de poriën weer te sluiten volgt er een toner. Hierna worden de kristallen aangebracht. Gevolgd door de 5x powerpeel. De peeling wordt afgenomen met warme kompressen. Om de huid weer in balans te brengen wordt er een toner aangebracht. Hierna volgt er een crèmemasker waar nog een peeling overheen wordt gezet. Wanneer deze peeling weer is verwijdert volgt het vliesmasker, onder het vliesmasker wordt een serum en oogcrème aangebracht. Na het verwijderen van het vliesmasker volgt er nogmaals een serum en een oogcrème. De behandeling wordt afgesloten met een dag/nachtverzorging en een SPF.

KRX Green sea peel

De Green sea peel word ook wel de Bio Microneedling peel genoemd. Deze biologische peeling bevat spons spicula's. Spicula's zijn microscopische holle naaldjes. Doordat deze spicula's kleine onzichtbare gaatjes gaan maken in de huid kunnen de werkstoffen erg diep in de huid doordringen. Hierdoor gaat de huid zichzelf sneller vernieuwen. Hele mooie behandeling voor de vette huid, huid met grove poriën, acne, pigment of couperose. Deze behandeling werkt ook direct zeer sterk op anti-aging!

Deze behandeling is niet te boeken als u een contra indicatie heeft:

-Personen onder de 18 (alleen met toestemming van ouders/verzorgers)

-Actinische keratose

-Open wondjes, virale infecties, of natte eczeem

-Roaccutane gebruik korter dan 6 maanden geleden

-Personen met een extreem lage bloeddruk

-Personen met epilepsie

-Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven

-Mensen die lijden aan ernstige hart en vaatafwijkingen

-Allergie voor vis en schaaldieren

S+ Summecosmetics behandelingen

S+ Summecosmetics quick facial

30 minuten durende verfrissende gezichtsbehandeling. De producten worden op uw huidtype aangepast.
Aan deze behandeling kunnen ook deelbehandelingen worden toegevoegd.

S+ Summecosmetics vitamin c facial

75 minuten durende gezichtsbehandeling van S+ Summecosmetics. De producten worden op uw huidtype afgestemd. Inclusief epileren en verwijderen onzuiverheden.

Dermacure peeling

Chemische peeling waarbij gekeken word naar de wensen van de klant. Er kan gewerkt worden op anti-aging, pigment, acne, littekens en hydratatie.

T- Away behandelingen

De T-Away is de perfecte behandeling voor het direct verwijderen van huidoneffenheden. De volgende indicaties zijn mooi te behandelen met de T-Away:

-Couperose

-Steelwratjes

-Bindweefselbultjes

-Kleine adertjes (alleen rode)

-Bloedblaasjes

-Spider Naevi

-Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (geen sproeten)

-Syringomen (zweetklier afwijking)

-Talgklierhyperplasie (vergrote porie)

 

Wimpers & wenkbrauwen

- Lashlift met of zonder verven

- Wenkbrauwen epileren

- Wimpers/wenkbrauwen verven

 

Deelbehandelingen

- Harsen bovenlip en/ of kin

- Epileren

- verven wimpers en/ of wenkbrauwen