KRX facials

Green Sea Peel

De Green sea peel word ook wel de Bio Microneedling peel genoemd. Deze biologische peeling bevat spons spicula's. Spicula's zijn microscopische holle naaldjes. Doordat deze spicula's kleine onzichtbare gaatjes gaan maken in de huid kunnen de werkstoffen erg diep in de huid doordringen. Hierdoor gaat de huid zichzelf sneller vernieuwen. Hele mooie behandeling voor de vette huid, huid met grove poriën, acne, pigment of couperose. Deze behandeling werkt ook direct zeer sterk op anti-aging! Onzuiverheden worden verwijderd. Tijdens het masker zal de LED Therapie worden ingezet.

Deze behandeling is niet te boeken als u een contra indicatie heeft:

-Personen onder de 18 (alleen met toestemming van ouders/verzorgers)

-Actinische keratose

-Open wondjes, virale infecties, of natte eczeem

-Roaccutane gebruik korter dan 6 maanden geleden

-Personen met een extreem lage bloeddruk

-Personen met epilepsie

-Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven

-Mensen die lijden aan ernstige hart en vaatafwijkingen

-Allergie voor vis en schaaldieren

 

Let op: Na deze behandeling kan de huid tot 48 uur rood zijn. Het is belangrijk om de adviezen van de huidspecialist na te leven. Het aanschaffen van de CICA creme van KRX is noodzakelijk. Zonder afname van deze creme wordt er geen behandeling gegeven.

- Eerste 24 uur niet het gezicht wassen

- Eerste 48 uur niet intensief sporten

- Iedere dag dient er een SPF (minimaal factor 30) aangebracht te worden

- Alleen smeren met de CICA repair creme.

- De huid kan licht gaan schilferen, dit is normaal en u hoeft zich geen zorgen te maken

- Eerste 48 uur niet onder de zonnebank, sauna, zwembad

- Eerste 7 dagen geen scrub, retinol of andere producten met zuren gebruiken

- 7 dagen na de behandeling u pas een wax behandeling ondergaan (gezicht)

 


 

KRX Carboxy therapie

Carboxy CO2 therapie geeft een zuurstof boost aan de huid. Er wordt een CO2 gel op de huid aangebracht, hier overheen gaat vervolgens een vliesmasker welke de CO2 activeert. Je zult een bubbelende, warme en tintelende ervaring voelen. De carboxy behandeling heeft geen bijwerkingen en ook geen herstelperiode.

 

Carboxy CO2 therapie heeft de volgende huidverbeterende werking:

 

- Verhelderend

- Egaliserend

- Verminderd grove poriën

- Huid wordt strakker en voller

- Effectief bij rosacea, acne en andere vasculaire veranderingen

KRX V Lift

Het V Lift masker van KRX heeft een verstrakkend effect op de huid. Perfecte behandeling wanneer u gericht op anti-aging wilt werken. Dit word ook wel het botox masker genoemd! De Ultra V Lift is een speciale behandeling voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verkleinen. De huid te verbetert zichtbaar omdat het masker ook dode huidcellen verwijdert. Voor optimaal resultaat raden wij aan deze behandeling in te zetten als kuur. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en worden onzuiverheden verwijderd.

KRX Custo:Med

Huidverbeterende gezichtsbehandeling van KRX. Deze behandeling word speciaal voor u gemixt en gematched. Elke huid kan behandeld worden. Het masker wordt met de nano naald ingeneedled om zo de werking te versterken. Direct na de behandeling een prachtig resultaat, wat nog dagen lang door werkt. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en worden onzuiverheden verwijderd.

*Geschikt voor ieder huidtype

-Acne
-Rosacea
-Couperose
-Pigment
-Gevoelige huid
-Anti-aging