Annuleringsvoorwaarden

Schoonheidssalon Mooi By Martine werkt uitsluitend op afspraak. Wanneer u een afspraak maakt in de salon gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden gelden voor ieder type behandeling.

In geval van verhindering wordt u verzocht dit binnen 48 uur van tevoren bericht te geven. Dit kan per mail, telefonisch (indien niet bereikbaar de voicemail inspreken) en via whatsapp. Tot 48 uur van tevoren kunt u de afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Indien u niet tijdig annuleert of verzet ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Bij niet tijdig annuleren wordt 50% van het boekingsbedrag in rekening gebracht.

Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling in rekening te brengen.

 

Te laat?

Geef dit altijd z.s.m. door. Wanneer u meer dan 15 minuten te laat bent komt de behandeling te vervallen en worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Wanneer u minder dan 15 minuten te laat bent gaat de behandeling door maar word de tijd die u te laat bent gekort op de behandeling om uitlopen te voorkomen.