Annuleringsvoorwaarden en Privacy beleid

Schoonheidssalon Mooi By Martine werkt uitsluitend op afspraak. Wanneer u een afspraak maakt in de salon gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden gelden voor ieder type behandeling.

In geval van verhindering wordt u verzocht dit binnen 48 uur van tevoren bericht te geven. Dit kan per mail, telefonisch (indien niet bereikbaar de voicemail inspreken) en via whatsapp. Tot 48 uur van tevoren kunt u de afspraak kosteloos verzetten of annuleren. Indien u niet tijdig annuleert of verzet ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Bij niet tijdig annuleren wordt 50% van het boekingsbedrag in rekening gebracht.

Vergeet u de afspraak af te zeggen, dan zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling in rekening te brengen.

 

Te laat?

Geef dit altijd z.s.m. door. Wanneer u meer dan 15 minuten te laat bent komt de behandeling te vervallen en worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

Wanneer u minder dan 15 minuten te laat bent gaat de behandeling door maar word de tijd die u te laat bent gekort op de behandeling om uitlopen te voorkomen.

 

 

Persoonsgegevens & privacy

De cliënt voorziet de schoonheidsspecialiste vóór de/bij de eerste behandeling van alle gegevens, waarvan de schoonheidsspecialiste aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of
waarvan de cliënt redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen.

De schoonheidsspecialiste neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op en verwerkt deze op een klantenkaart die dan weer worden verwerkt in een klantenbestand.

De schoonheidssalon behandelt de vertrouwelijke gegevens van de cliënt volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

De schoonheidssalon zal gegevens van de cliënt niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de cliënt.

De schoonheidsspecialiste is verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die de cliënt heeft medegedeeld tijdens de behandeling.

Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de cliënt is verteld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie.

De geheimhouding vervalt indien, op de grond van een wettelijke bepaling of een rechterlijke uitspraak de schoonheidsspecialiste verplicht de vertrouwelijke informatie aan derden te verstrekken.