Behandelingen helemaal op maat gemaakt voor jouw huid!

Wij mixen en matchen de producten speciaal op de behoeftes van jou huid. Het kan dus goed zijn dat wij elke behandeling kiezen voor andere actieve werkstoffen om zo het gewenste resultaat te behalen.

In het instituut werken wij met het prachtige merk KRX Aesthetics. Dit merk staat voor Korean Prescription, dit is een cosmeceutical merk met zeer effectieve behandelingen en thuisproducten. KRX heeft een holistische kijk op huidverbetering en bevat een zeer hoog percentage werkzame ingrediënten.

Stoor jij je aan:

  • Hyperpigmentatie
  • Rimpels
  • Kraaienpootjes
  • Couperose
  • Rosacea

Dan is dit de perfecte behandeling. Zeer effectief en zonder downtime!

Elke huidtype kan behandeld worden. Het masker wordt met de nano naald ingeneedled om zo de werking te versterken. Wanneer de huid te gevoelig is voor nanoneedling zal het masker ingemasseerd worden. Direct na de behandeling een prachtig resultaat, wat nog dagen lang door werkt. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en worden onzuiverheden verwijderd. Direct na 1 behandeling zichtbaar resultaat!

 

Geschikt voor ieder huidtype

✓ Acne
✓ Rosacea
✓ Couperose
✓ Pigment
✓ Gevoelige huid
✓ Anti-aging

Resultaten bij onze klanten

Veelgestelde vragen

Doet nanoneedling pijn?

Daar kunnen we heel kort over zijn, Nee! De nanocartridge kan je een beetje vergelijken met schuurpapier. We ruwen de huid lichtjes op waardoor er microkanaaltjes ontstaan in de huid. Hierdoor kan de huid de producten beter en dieper opnemen wat zorgt voor een schitterend resultaat!

Hoe vaak moet ik deze behandeling doen?

Wij raden aan om een kuur te boeken voor het optimale resultaat. Wanneer je dit resultaat wilt behouden raden we aan om eens in de 6 weken deze behandeling te herhalen.

Kan ik deze behandeling ondergaan als ik zwanger ben?

Dat kan zeker! Deze behandeling is veilig om te ondergaan tijdens zwangerschap. Geef het wel altijd aan tijdens de afspraak wanneer je zwanger bent. Dan houden wij hier rekening mee met bepaalde ingredienten.

Ben jij opzoek naar een behandeling met onmiddellijk resultaat? Zoek dan niet verder!