Acne behandelingen

Het aanpakken van acne is de moeite waard omdat het niet alleen invloed heeft op je uiterlijk, maar ook op hoe je je van binnen voelt. Wij snappen dat het frustrerend is en je zelfvertrouwen kan beïnvloeden. Onze behandelingen zijn er niet alleen op gericht om puistjes te verminderen, maar ook om littekens te voorkomen en je huid te herstellen, zodat jij je weer zelfverzekerd kun voelen en van een gezonde huid kunt genieten. We staan klaar om je te helpen op weg naar een stralende huid zodat jij weer vol zelfvertrouwen de deur uit kan.

Acne herkennen

Er zijn veel verschillende soorten acne. De meest bekende is acne vulgaris. Dit is een hormoon gerelateerd huidprobleem. Acne is te herkennen aan:

  • Ontstekingen
  • Roodheid
  • Puskoppen
  • Mee-eeters

 

Wanneer je last hebt van acne kan het zijn dat je huid ook wat vettiger word. Maar ook een huid die droog en trekkerig voelt kan acne hebben. Beide hebben een andere aanpak nodig om de acne effectief te behandelen

 

Acne herkennen

Tips van de huidspecialist:

- Niet krabben

Er bestaat dan een grotere kans op littekens en de bacterie kan verspreid worden.

- Pas je voeding aan

Wist je dat zuivel en suikers de acne kunnen verergeren...

Het is dus belangrijk om eens goed naar jouw voedingspatroon te gaan kijken.

- Suppleren

Het is verstandig om naast gezonde voeding supplementen in te gaan nemen. En de meest belangrijke daarvan is Omega 3. Omega 3 olie werkt ontstekingsremmend.

 

Behandelingen tegen acne

Wij bieden verschillende acne behandelingen aan om het huidprobleem zo snel mogelijk te verminderen. Waarschijnlijk heb je thuis al van alles geprobeerd en blijft het toch telkens terug komen. Dan is het verstandig om eens een specialistische behandeling te boeken bij onze huidspecialist. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we jou het beste kunnen helpen.

Boek een intake

Kom je voor het eerst bij ons? Boek dan altijd een intake. Hierin bekijken we jouw huidconditie en bespreken we voeding en gewoontes. Nadat we alles uitgebreid besproken hebben krijg je een behandelplan op maat. Uiteraard geven we productadvies en supplement advies zodat jij thuis direct effectief aan de slag kunt gaan. Tijdens de intake krijg je ook een introductie behandeling van 45 minuten. Zo kan de huidspecialist precies zien hoe jouw huid reageert en maken we voor en na foto's zodat we de verbetering goed bij kunnen houden.