Anti-Aging

Bij MOOI By Martine vind je een uitgebreid scala aan anti-aging behandelingen die stuk voor stuk effectief zijn en snel zichtbare resultaten opleveren. Of je nu kiest voor verjongende gezichtsbehandelingen, innovatieve huidverstrakkingstechnieken of gepersonaliseerde anti-aging programma's, onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat je straalt met vernieuwde jeugdigheid. Gun jezelf die prachtige huidtransformatie.

Huidveroudering aanpakken

Huidveroudering kan je herkennen aan rimpels, fijne lijntjes en verslapping van de huid. Vanaf ongeveer 25 jarige leeftijd neemt het collageen in de huid af. Hierdoor word de huid minder soepel en vol. Meestal begint het met fijne lijntjes, denk hierbij aan de kraaienpootjes bij de ogen of de fronsrimpel. Later begint vaak ook de verslapping. Dit is vaak het eerst zichtbaar bij de hals en het decolleté. Ook is dit vaak bij de kaaklijn terug te zien. Gelukkig kunnen we huidveroudering in ons instituut goed behandelen. Wij hebben een uitgebreid behandelaanbod waarbij je al snel resultaat zult zin.

Behandelingen tegen huidveroudering

Een keer kennis maken?

Heb jij nog nooit een behandeling bij ons ondergaan? Dan maken we eerst graag even kennis met je d.m.v. een intake. Hierin bespreken we al jouw wensen en geven we een productadvies. 80% van de huidverbetering bereik je namelijk thuis door dagelijks de juiste producten te smeren! Ook geven we een introductie behandeling zodat je de producten die wij aanraden kunt ervaren. Zo zie en voel je direct wat het voor jouw huid doet.