Pigmentvlekken verminderen

Bij Huidinstituut MOOI By Martine kunt u genieten van professionele behandelingen die gericht zijn op het verminderen van pigmentatie. Met geavanceerde methoden en hoogwaardige producten biedt het instituut op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om donkere vlekken, ouderdomsvlekken, pigmentophopingen of melasma, onze deskundige aanpak zorgt voor een stralende en egale huid. Ontdek de effectiviteit van de behandelingen en een gezondere teint.

Hyperpigmentatie, hoe kom je er van af?

Hyperpigmentatie is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij bepaalde delen van de huid donkerder kleuren dan de omringende huid. Deze pigmentvlekjes worden veroorzaakt door een overproductie van melanine. Melanine is het pigment wat onze huid kleur geeft.

 

Hyperpigmentatie kan ontstaan door verschillende factoren.

- Blootstelling aan de zon

- Hormonale veranderingen (o.a. melasma)

- Huidletsel, bijvoorbeeld door acne ontstekingen

 

In ons instituut kunnen wij hyperpigmentatie goed behandelen. Heb je slecht enkele vlekjes? Dan zetten we vaak de T-Away in. Voor alle andere soorten pigmentatie is het verstandig om eerst langs te komen voor een intake.

Als je last hebt van hyperpigmentatie is het essentieel om dagelijks een SPF 30 of hoger aan te brengen. Anders heeft het namelijk geen zin om het pigment te gaan behandelen.

Behandelingen tegen hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is lastig te behandelen omdat het probleem vaak dieper in de huid zit. Wij hebben een aantal zeer effectieve behandelingen waarmee we de pigmentvlekken aanzienlijk kunnen verminderen. Deze behandelingen richten zich voornamelijk op de diepere huidlagen en zo kunnen we mooi het pigment omhoog werken waardoor de pigmentatie steeds meer verminderd.

Kom je voor het eerst bij ons? Boek dan altijd eerst de intake. Hierin bespreken we al jouw wensen en geven we productadvies. Het is heel belangrijk om thuis met de juiste producten aan de slag te gaan voor een optimaal resultaat. Ook stellen we een behandelplan op maat voor je op. Zo weet je zeker dat je de meest effectieve behandelingen krijgt die bij jouw huid passen.