Huidinstituut MOOI Bodegraven

Welkom bij huidinstituut MOOI By Martine. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging.

MOOI By Martine is een huidinstituut gevestigd in Bodegraven. Ons instituut is gespecialiseerd in huidverbetering en biedt verschillende behandelingen aan om uw huid weer stralend en gezond te maken. Wij bieden verschillende populaire behandelingen aan.

Bij MOOI By Martine kunt u terecht voor onder andere de populaire Hydropeptide gezichtsbehandeling in Bodegraven. Deze behandeling is gericht op het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. De producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt, bevatten geavanceerde peptiden en antioxidanten die de huid voeden en beschermen.

Daarnaast bieden wij ook de KRX gezichtsbehandelingen aan in Bodegraven. Deze behandelingen werken op verschillende indicaties en geven snel zichtbaar resultaat. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en hoogwaardige producten, wordt de huid intensief gereinigd, gevoed en gehydrateerd. KRX Aesthetics is een vooruitstrevend merk uit Korea. De Koreaanse skincare is niet voor niets zo populair de laatste tijd! Wil jij snel resultaat zien, dan zijn de behandelingen met KRX Aesthetics echt iets voor jou.

Wij bieden verschillende behandelingen van KRX Aesthetics aan:

* Custo:Med

* Green Sea Peel

* Carboxy CO2 therapie

* V Lift (Botox in a bottle!)

 

Bent u op zoek naar een huidinstituut in Bodegraven waar u kunt genieten van professionele behandelingen en persoonlijke aandacht? Zoek dan niet verder en kom langs bij MOOI By Martine. Onze ervaren huidspecialisten staan klaar om u te adviseren en te verwennen met de beste huidverbeterende behandelingen. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak via de website. Een afspraak maken doe je gemakkelijk via de button hieronder.