Hydropeptide: Een stralende huid op elke leeftijd

Hydropeptide behandelingen zijn geliefd vanwege hun geavanceerde formules, waarin innovatieve peptiden en doelgerichte ingrediënten samenkomen. Ze stimuleren de natuurlijke huidregeneratie, verminderen fijne lijntjes,verbeteren de huidtextuur, wat resulteert in zichtbare en duurzame huidverbetering. Luxe en effectiviteit komt in deze behandelingen samen, wat zorgt voor een ontspannen behandeling met het gewenste resultaat. Hydropeptide heeft een uniek concept gebaseerd op epigenetica, wat er voor zorgt dat de goede cellen gekopieerd worden en de slechte worden uitgezet. Hierdoor bereiken we prachtige resultaten met deze behandelingen.

 

Heb je last van:

  • Verslapping
  • Rimpels & fijne lijntjes
  • Hyperpigmentatie
  • Acne
  • Littekens
  • Doffe huid

 

Hydropeptide behandelingen geven zichtbaar resultaat!

✓ Verstevigd en zorgt voor volume

✓ Verbeterd de huidconditie

✓ Rimpels en fijne lijntjes worden aanzienlijk minder

✓ Peeling zonder downtime (geen schilfers)

✓ Kopiëren goede cellen, uit zetten slechte cellen d.m.v. epigenetica

✓ Klinische resultaatgerichte aanpak

✓ Luxe beleving

Gelukkige cellen, jongere huid. Het zit allemaal in de genen!

Indicaties waar wij op werken met Hydropeptide:

✓ Lijntjes & rimpels

✓ Verslapping & volumeverlies

✓ Hyperpigmentatie

✓ Acne

✓ Littekens

✓ Verandering van de huidstructuur

✓ Algehele verfrissing (doffe huid)

 

Wist je dat je 80% van de huidverbetering thuis bereikt door de juiste producten te gebruiken die passen bij jouw huid

Als je geen idee hebt welke producten bij jouw huid passen raad ik je aan om de intake te boeken. Hierin geef ik uitgebreid advies over welke Hydropeptide producten het beste bij jouw huid passen. Zo halen we samen het beste uit je huid, zodat jij weer zelfverzekerd de deur uit gaat!

Wil jij een stap verder gaan? Kies dan voor Nano Infusion!

Dan is de Hydropeptide nano infusion behandeling een echte aanrader! Nano needling lijkt veel op Microneedling maar dan minus de naaldjes. Om het even makkelijk te zeggen heeft deze kop een wat meer schurend effect. Hierdoor kan het serum nog dieper de huid in gaan dan tijdens de andere facials. Jouw huid krijgt hier een superboost van. Met als resultaat een prachtige glow en een stevigere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Een onwijs effectieve behandeling zonder de downtime. Wil jij het meeste resultaat behalen met Hydropeptide behandelingen, dan is deze premium behandeling de beste keuze!

Nano infusion: Revolutionaire huidverbetering

Ontdek de innovatieve wereld van nano infusion, een geavanceerde huidvernieuwingsmethode die de weg opent naar verbluffende resultaten zonder de intensiteit van traditionele microneedling. Bij MOOI By Martine, gevestigd in het charmante Bodegraven, brengen we deze technologie naar jou toe met speciale aandacht voor jouw huid. Dit is de ultieme anti-aging behandeling!

De Hydropeptide Nano Infusion behandeling: De sleutel tot een stralende huid

Onze Hydropeptide Nano Infusion behandeling is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van jouw huid naar voren te brengen. In tegenstelling tot microneedling is deze behandeling minder heftig maar biedt nog steeds uitzonderlijke resultaten. Deze behandeling heeft geen downtime! De geavanceerde nano-infusie therapie maakt gebruik van de microneedling pen maar dan zonder de naaldjes. Deze kop heeft meer een schurend effect waardoor er microkanaaltjes ontstaan in de huid. Hierdoor kan de huid alle werkstoffen beter opnemen en heeft de behandeling een diepere werking.

Waarom Hydropeptide Nano Infusion?

De Hydropeptide Nano Infusion behandeling bij MOOI By Martine is de ultieme keuze voor diegenen die effectieve huidvernieuwing zoeken zonder de downtime die vaak gepaard gaat met intensievere behandelingen. De nano-infusie bevordert de productie van collageen en verbetert de opname van de hoogwaardige actieve ingrediënten, wat resulteert in een stralende en jeugdige huid.

Persoonlijke aanpak

Bij ons instituut begrijpen we de unieke behoeften van jouw huid en streven we ernaar om behandelingen aan te bieden die effectief en resultaatgericht zijn. Deze behandeling is daar een perfect voorbeeld van. Bezoek MOOI By Martine in Bodegraven en ervaar zelf wat voor transformatieve kracht wij jouw huid kunnen geven. Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor persoonlijk advies voor producten, zo kunt u de resultaten van de behandeling behouden.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en mee eters worden verwijderd. Tevens zetten wij het Collagel+ Masker in om de te kalmeren en de rimpels of verslapping direct te verminderen.